Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Βρ'εθηκε κακοποιημένο στην οδό Κατσώνη στη Λευκωσία

Αυτό είναι το σκυλάκι που βρήκε χτες η φίλη και εθελόντρια Ρένα στους Αγίους Ομολογητές, στην οδό Κατσώνη στη  Λευκωσία.

 

Το σκυλάκι είναι επί του παρόντος στον Κτηνίατρο και ψάχνουμε απεγνωσμένα για σπίτι προσωρινής φιλοξενίας. Έχει microchip αλλά δεν είναι εγγεγραμμένο προσπαθούμε να βρούμε την παρτίδα ίσως βρούμε ποιος γιατρός το τοποθέτησε με την ελπίδα να βρούμε αυτό τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη !!!!

 

Χρειαζόμαστε άμεσα βοήθεια με προσωρινή φιλοξενία. Το καταφύγιο είναι εκτός συζήτησης λόγω αρρωστιών και μολύνσεων και λόγω της πληγής που έχει. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας.

 

Είναι αρσενικό και πολύ φρόνιμο και φοβισμένο. Χρειαζόμαστε άμεσα βοήθεια προσωρινής φιλοξενίας, μια ζεστή γωνιά στο σπίτι ή την αυλή σας και χρειάζεται να μπαίνει στην πληγή ειδική κρέμα αντιβιοτική.

 

Εάν μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε με την Ρένα στο 99 987222.

 

Εάν πάλι γνωρίζετε ποιος μπορεί να είναι αυτός ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης τότε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Το σκυλάκι θα είναι διαθέσιμο προς υιοθεσία εντός 15 ημερών. Εάν ενδιαφέρεστε να το υιοθετήσετε επικοινωνήστε με την Ρένα στο τηλέφωνο πιο πάνω. Για το σκυλάκι αυτό θα γίνει εντός των ημερών και σχετική αφίσα η οποία θα σας αποσταλεί και όσοι είναι κοντά στην περιοχή σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να την τοποθετήσουμε.

 

Παρακαλώ προωθήστε όπου μπορείτε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου