Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

DOG SHOW - Για Δεύτερη χρονιά, διοργανώνονται «καλλιστεία σκύλων

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!

 

Ο φιλοζωικός σύνδεσμος Pets2Adopt, επιθυμεί να σας προσκαλέσει σε μια μέρα χαράς και ψυχαγωγίας τόσο των παιδιών σας καθώς και των τετράποδων φίλων σας.

Για Δεύτερη χρονιά, διοργανώνονται «καλλιστεία σκύλων» , στο χώρο του Metro Supermarket στο Στρόβολο / Λευκωσία, στις 16 Οκτωβρίου 2011 !!!!!!

 

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν μέσο του Pets2Adopt για την περίθαλψη και ευημερία αδέσποτων ζώων.

 

Πάρτε τα παιδιά σας ή/και τους τετράποδους φίλους σας και ελάτε να διασκεδάσουμε. Θα υπάρχουν πλούσια δώρα για τους νικητές της κάθε κατηγορίας !!

 

Εαν πάλιν δεν έχετε σκύλο, πάλι θα περάσετε πολύ όμορφα με το να έρθετε στην εκδήλωση να ψυχαγωγηθείτε και εάν επιθυμείτε να κάνετε μια μικρή εισφορά (ότι μπορεί και επιθυμεί ο καθένας).

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10/10/2011 ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!

 

Για να συμμετέχετε στα καλλιστεία (δηλαδή ο σκύλος σας να συμμετέχει) πρέπει να κάνετε τα εξής -

(1) Εκτυπώστε την φόρμα συμμετοχής (μιά φόρμα για καθε συμμετοχή - δηλαδή για κάθε σκύλο)

(2) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του τετράποδου φίλου σας.

(3) Συμπληρώστε σε ποιες κατηγορίες επιθυμείτε να διαγωνιστεί ο σκύλος σας. Το κόστος εγγραφής και συμμετοχής για έκαστη κατηγορία είναι ΕΥΡ 10 μέχρι τις 10/10/2011. Με την συμμετοχή σας σε μία κατηγορία, σας δίνεται και μια κατηγορία δωρεάν η οποία είναι "ο δημοφιλέστερος των κριτών" (Judges favorite). (Σημείωση – συμμετοχές μετά τις 10/10/2011 θα στοιχίζουν ΕΥΡ 15 έκαστη).

 (5) Υπολογίστε το ποσόν συμμετοχής αναλόγως με τον αριθμό των κατηγοριών που επιθυμείτε να συμμετάσχετε  (δηλαδή ΕΥΡ 10 ή ΕΥΡ 20 ή ΕΥΡ 30 κ.λ.π.) και παραδώστε την φόρμα  συμμετοχής με τα μετρητά στο Metro Supermarket

   

 

Εάν έχετε απορίες ή εάν μαζέψετε μια ποσότητα από δηλώσεις συμμετοχής από φίλους και γνωστούς σας, επικοινωνήστε έγκαιρα  στο 96673545/ 99 673174  για να διευθετηθεί όπως εθελοντής του Pets2Adopt παραλάβει τις συμμετοχές σας με τα μετρητά. Υποβολή συμμετοχών μπορεί να γίνεται και προς τις υπεραγορές ΜΕΤΡΟ !

 

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου