Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Φωνή για τα ζώα της Κύπρου

23/12/2010
ΣΗΜΕΡΑ στο παζαράκι που θα γίνει απέξω από το Dehenhams Central στην Μακαρίου, εκ μέρους της εκπομπής της κας. Ελίτας Μιχαηλίδου μεταξύ 3 -6 το απόγευμα.

Ο σύνδεσμος Φωνή για τα ζώα της Κύπρου που είναι η συνένωση των μεγάλων καταφυγίων αδέσποτων ζώων της Κύπρου θα έχει ένα τραπεζάκι που θα μαζεύονται εισφορές για τα καταφύγια της Κύπρου. Οι εθελοντές που θα ευρίσκονται εκεί θα έχουν μαζί τους και 1 -2 αδέσποτα σκυλάκια για τα παιδάκια να παίζουν και για να δείξουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να προωθηθούν οι υιοθεσίες αδέσποτων. Θα υπάρχουν και διάφορες άλλες εθελοντικές οργανώσεις. Αναμένουμε την παρουσία σας και την υποστήριξη σας γιατί και όλοι εμείς πρέπει να τα ταΐσουμε και να τα σώσουμε.

Ας σκεφτούμε πρώτα και πάνω από όλα τον Άνθρωπο αλλά ας μεριμνήσουμε και ας δώσουμε έστω και κάτι λίγο για τα ζωάκια.


24/12/2010
Στο Supermarket Metro Λευκωσία / Στρόβολος, μεταξύ 11 – 1 το πρωί έρχεται ο Άγιος Βασίλης. Κοντά στον Άγιο Βασίλη θα υπάρχουν και εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης Pets2Adopt και θα πωλούνται εκεί ημερολόγια του συνδέσμου προς ΕΥΡ 5 έκαστο. Οι εθελοντές που θα ευρίσκονται εκεί θα έχουν μαζί τους και 1 -2 αδέσποτα σκυλάκια για τα παιδάκια να παίζουν και για να δείξουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να προωθηθούν οι υιοθεσίες αδέσποτων.

Ο σύνδεσμος Pets2Adopt είναι ένας σύνδεσμος ο οποίος βοηθά μέσω ηλεκτρονικών προωθήσεων, ζωάκια τα οποία είτε χάθηκαν/κλάπηκαν είτε ανευρεθήκαν, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το κοινό (εν ελλείψει ορθολογιστικών διαδικασιών και ευθυνών των κρατικών φορέων), να ανεύρει το ζωάκι που έχασε ή/και να υιοθετήσει ένα ζώο αδέσποτο που ανευρέθηκε από κάποιον άλλο φιλόζωο. Παράλληλα ο σύνδεσμος αυτός, ταΐζει αδέσποτα γατάκια στους δρόμους, φροντίζει αδέσποτα σκυλάκια και παρέχει μέσω οικονομικής στήριξης τα έξοδα σίτισης και περίθαλψης αδέσποτων ζώων τα οποία το κοινό βρίσκει στους δρόμους.

Αναμένουμε την παρουσία σας και την υποστήριξη σας γιατί και όλοι εμείς πρέπει να τα ταΐσουμε και να τα σώσουμε. Ας σκεφτούμε πρώτα και πάνω από όλα τον Άνθρωπο αλλά ας μεριμνήσουμε και ας δώσουμε έστω και κάτι λίγο για τα ζωάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου